Depremden dehşet verici görüntüler! 1 kişi son anda kurtuldu, o anlar anbean kamerada

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Kahramanmaraş'ta yaşanan 7.7 ile 7.6 büyüklüğündeki depremin ardından 40 bini aşkın vatandaşımız hayatını kaybetmiş ve çevre illerde büyük hasar oluşmuştu. Depremde etkilenen kentler arasında yer alan Malatya'da, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarına yansıya dehşet verici görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde 1 kişinin yıkılan binalar arasında son anda kurtulduğu görüldüğü. O anlar ise anbean kameraya yansıdı.

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem beraberinde 11 ili birden etkilemiş ve büyük hasara neden olmuştu. 41 bini aşkın vatandaşımızın hayatını kaybettiği depreme dair yeni görüntüler ortaya çıktı. Malatya'da, depremin dehşet verici görüntüleri KGYS kameralarına yansıdı.

BİNALARIN ALTINDA KALMAKTAN SON ANDA KURTULDU

Gece saatlerinde meydana gelen ilk deprem sonrasında Yenihamam Mahallesi’nde bulunan bir otelle çok sayıda bina yıkılırken, Cezmi Kartay ile Aslantepe caddelerinde bir kişinin yıkılan binaların altında kalmaktan son anda kurtuldu. Gündüz saatlerinde meydana gelen ikinci depreme kent merkezinde yakalanan vatandaşların kaçıştığı anlar da kameraya yansıdı.

Depremde cadde ve sokaklardaki binaların, trafik ışıkları ve aydınlatma direklerinin sallandığı anlar da görüntülerde yer aldı.(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...