Depremin yeni görüntüleri ortaya çıktı: Saniyeler içerisinde tozu dumana kattı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.6 büyüklüğündeki deprem anına ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Bahsi geçen görüntüler, depremin şiddetini bir kez daha gözler önüne serdi.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremden 9 saat sonra ikinci bir deprem yaşandı. İkinci depremin merkezi Elbistan'a ait cep telefonu kamerasına yansıyan yeni görüntüler ortaya çıktı. Daha öncede farklı noktalardan kaydedilen depremin yeni görüntülerinde de korku dolu anlar ile binaların çökmesi sonucu ortaya çıkan toz bulutu yer aldı.

KORKU DOLU ANLAR

Kahramanmaraş merkezli 11 ili vuran depreminde 17'inci gününe girildi. Deprem bölgesinde sahada enkaz kaldırma, ve yaraların sarılması için çalışmalar sürerken 7.6'lık ikinci depremin yaşandığı Elbistan'dan bugün yeni görüntüler ortaya çıktı. İkinci depremin merkezi Elbistan Esentepe Mahallesi Söğütlü caddesinde bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıyan görüntüler de, binaların çatlama anları, bir binanın yıkılması ve korku dolu anlar yer aldı.

Görüntülerde mahallenin arka taraflarında çöken binaların oluşturduğu toz bulutu da görüldü.

(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...