Dev operasyon düzenlendi! Rekor sayıda uyuşturucu madde yakalandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Dev operasyon düzenlendi! Rekor sayıda uyuşturucu madde yakalandı

GÜNDEM Haberleri

Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 2 milyon 250 bin uyuşturucu hap ele yakalandı. 

Birleşik Arap Emirlikleri'nde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda komşu ülkelere kaçırılması planlanan 2 milyon 250 bin uyuşturucu hapın ele geçirildiği bildirildi. Abu Dabi Polis Genel Müdürlüğünün sosyal medya hesabından yapılan yazılı açıklamada, güvenlik güçlerinin yüklü miktarda uyuşturucu hap ele geçirdiği operasyona ilişkin bilgi verildi.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Yapılan Açıklamada, düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, kuru kayısı kutularının içine gizlenmiş 2 milyon 250 bin uyuşturucu captagon hapı ile bu hapların hazırlanması ve paketlenmesinde kullanılan bazı araç ve gereçlerin ele geçirildiği, 3 kişinin ise gözaltına alındığı kaydedildi.

Yapılan operasyonun BAE'nin hangi bölgesinde düzenlendiğine ilişkin bilgi verilmezken, ele geçirilen hapların bir kısmının ülke içinde satılması bir kısmının da komşu ülkelere kaçırılmasının planlandığı belirtildi. (Kaynak: Anadolu Ajansı)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...