Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Devlet Bahçeli'den İmralı temasları açıklaması! "Görüşmenin sağlanmasında fayda var"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, DEM Parti heyetinin İmralı Adası'na yapacağı ziyarete ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Behçeli "DEM Parti ve İmralı görüşmesinin sağlanmasında fayda var" dedi.

Kaydet
a- | +A

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, DEM Parti'nin İmralı ziyareti talebine ilişkin, "Görüşmeleri bizi memnun eder. Zannediyorum kararlar da Türkiye'de yaşayan her insanımız için hayırlara vesile olur." dedi.

Bahçeli, 2025 yılı bütçe görüşmelerinin son gününde Mecliste gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Devlet Bahçeli'den İmralı temasları açıklaması! Görüşmenin sağlanmasında fayda var - 1. Resim
Başlık ResmiDevlet Bahçeli'den İmralı temasları açıklaması! Görüşmenin sağlanmasında fayda var - 1. Resim

BAHÇELİ, İMRALI ZİYARETİNDEN MEMNUN!

Bir gazetecinin DEM Parti'nin İmralı ziyareti talebine ilişkin değerlendirmesini sorması üzerine Bahçeli, "Bizim görüşlerimizde bir değişiklik yok. Bu görüşmenin sağlanmasında yarar var." yanıtını verdi.

2025 yılına girileceğini ifade eden, yüzüğündeki "Yeni Yüzyıl, Yeni Türkiye" yazısını gösteren Bahçeli, "Hayırlı bir başlangıç olur. Görüşmeleri bizi memnun eder. Zannediyorum kararlar da Türkiye'de yaşayan her insanımız için hayırlara vesile olur." diye konuştu.

BAKMADAN GEÇME
Bakan Tunç
HABER

Bakan Tunç'tan 'İmralı' açıklaması: Uygun bir gün belirleyeceğiz

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.