Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Devlet koruması altındaki çocuklardan askerlerimize duygulandıran mektup

Devlet koruması altındaki çocuklardan askerlerimize duygulandıran mektup

Devlet korumasındaki çocuklar, Mehmetçiğe yazdıkları mektuplarla hem yeni yıllarını kutladı hem de şehitler için başsağlığı mesajlarını iletti. Çocukların yazdığı mektup görenleri duygulandırırken çocuklar, 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' mesajı verdi.

Kaydet
a- | +A

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na bağlı çocuk evlerinde kalan çocuklar, yazdıkları mektuplarla vatan savunmasında görevli Mehmetçik'in yeni yıllını kutladı.

BU MİLLET ŞU AN OLMAZDI

Son dönemde Irak'ın kuzeyindeki terör saldırıları sonucu şehit olan askerler için de başsağlığı mesajlarını ileten çocuklardan biri mektubunda, "Şehitlerimiz olmasaydı, sizler olmasaydınız bu vatan, bu millet şu an olmazdı." ifadesini kullandı.

SİZ BİZİM GURURUMUZSUNUZ

2'nci sınıf öğrencisi bir kız çocuğu ise asker olmak istediğini belirterek, Mehmetçik abilerine selamlarını iletti. Bir başka çocuk da "Siz bizim için çok değerlisiniz. Bizler için gözünüzü kırpmadan hayatınızı feda ediyorsunuz. Siz bizim gururumuzsunuz" kelimelerini kağıda döktü.

Şehitlere seslenen bir başka çocuk da "Siz her zaman bizim kalbimizdesiniz, inşallah bir gün cennette buluşuruz. Şehitler ölmez vatan bölünmez." mesajına yer verdi.

BAKMADAN GEÇME
Destek mektupları Mehmetçiğe moral oluyor
HABER

Destek mektupları Mehmetçiğe moral oluyor

Suriyeli ikizlerden Mehmetçik
HABER

Suriyeli ikizlerden Mehmetçik'e mektup: Siz bizim umudumuzsunuz

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.