Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden Çubuk'taki asansör kazasına yalanlama

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Ankara’nın Çubuk ilçesinde bulunan KYK yurdunda kız öğrencileri taşıyan asansörün 3 kattan düştüğü iddia edilmişti. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, iddiaları yalanladı.

Ankara’nın Çubuk ilçesinde kız öğrencilerinin kaldığı KYK, 3 kattan zemin kata inmek isteyen öğrencileri taşıyan asansörün zemine çakıldığı iddia edilmişti.

Kaza sonrası çekilen görüntülerde öğrencilerin yaşadığı panik kameralara yansırken Dezenformasyonla Mücadele Merkezi "Ankara Çubuk'taki KYK yurdunun asansörü düştü" iddiasının doğru olmadığı bildirdi.

ASANSÖR ELEKTRİK DALGALANMASI NEDENİYLE ZEMİNE İNDİ

Merkezden yapılan açıklamada asansörün, yaşanan elektrik dalgalanması sebebiyle kendisini referans kat olan -1'e güvenli bir şekilde çektiği, zemin katta yolcularıb güvenli bir şekilde indiği belirtildi.

HERHANGİ BİR SORUN YOK

Herhangi bir düşme ve kayma söz konusu olmadığı bildirilirken, yaralanan öğrenci bulunmadığı, yeşil etiketli asansörde yapılan incelemelerde bir soruna rastlanmadığı ifade edildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...