Diyarbakır'da 4 kişinin öldürülmesiyle ilgili sıcak gelişme!

Diyarbakır'da 4 kişinin öldürülmesiyle ilgili sıcak gelişme!
Başlık ResmiDiyarbakir'da 4 kisinin öldürülmesiyle ilgili sicak gelisme!

Diyarbakır'da, 4 kişinin hayatını yitirmesi sonucu gözaltına alınan 22 kişiden 14'ü, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaydet
|
Merkez Yenişehir İlçesi Şehitlik Semti'nde 9 Haziran'da Yeni İhya- Der Başkanı Aytaç Baran'ın öldürülmesinden sonra çıkan olaylarda 3 HDP'linin daha hayatını yitirmesi ve 11 kişinin yaralanmasına ilişkin soruşturma devam ediyor. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan 22 kişi, dün Adliyeye sevk edildi.

Diyarbakır'da 4 kişinin öldürülmesiyle ilgili sıcak gelişme!
Başlık ResmiDiyarbakır'da 4 kişinin öldürülmesiyle ilgili sıcak gelişme!


Nöbetçi savcılıkta ifadeleri alınan 22 kişiden 4'ü serbest bırakılırken, 18 kişi ise tutuklama talebi ile nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Şüphelilerin dosyalarını inceleyen ve ifadelerini alan Sulh Ceza Hakimi, 14 kişinin tutuklanmasına karar verdi. Gözaltında bulunan şüphelilerden 3'ü adli kontrol kararı ile 1'i ise hakimlikçe serbest bırakıldı. Tutuklanan 14 kişiden 1'inin 18 yaşından küçük olduğu öğrenildi.

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.