Diyarbakır’da tekstil dükkanında patlama! Çok sayıda kişi hastanelik oldu, zarar 15 milyon TL

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde sabaha karşı bir tekstil dükkanında gaz sıkışması sonucu çıkan yangın patlamaya neden oldu. Patlamanın etkisiyle alev topuna dönen dükkanın yanma anı telefon kameralarına saniye saniye yansırken dükkanda 15 milyon TL zarar olduğu öğrenildi.

Diyarbakır'da sabaha karşı yaşanna patlama yürekleri ağza getirdi ve oldukça büyük bir hasara neden oldu. Bağlar ilçesi Şeyh Şamil Mahallesi Cengizler Caddesi üzerinde bulunan bir tekstil dükkanında sabaha karşı saat 04.00 sıralarında çıkan yangın, kısa sürede dükkanı alev topuna çevirdi. Yangın nedeniyle içeride gaz sıkışmasından kaynaklı daha sonra patlama meydana geldi.

Diyarbakır’da tekstil dükkanında patlama!  Çok sayıda kişi hastanelik oldu,  zarar 15 milyon TL

ALEVLER DAİRELERE SIÇRADI

Alevlerin daha da büyümesiyle yangın, dükkanın üzerindeki dairelere de sıçradı. Daire sakinlerinden 25 kişi dumandan etkilendi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık, AFAD ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin ilk müdahalesini yaptıktan sonra yangın kontrol altına alındı.

HASAR BÜYÜK: 15 MİLYON TL ZARAR VAR

Dumandan etkilenen 25 kişi çevredeki hastanelere kaldırıldı. Dükkan sahibi zararının 15 milyon TL olduğunu belirtirken, dükkan soğutma çalışmaları devam ediyor. Yangın ile ilgili inceleme başlatıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...