Düğün yolunda feci kaza bir aile yok oldu! Olay yerine giden İHA muhabiri acı gerçekle kahroldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Şanlıurfa'da meydana gelen feci kazada düğüne gittikleri öğrenilen bir çift ve 4 yaşındaki kızları canından oldu. Haber yapmak için olay yerine giden İHA muhabiri ise aldığı bu haberle kahroldu.

Şanlıurfa’da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi hayatını kaybetti. Feci kazada ölenlerin düğüne gittikleri  öğrenildi. Haber yapmak için olay yerine gelen İHA muhabiri ise acı gerçekle karşılaştı. 

Düğün yolunda feci kaza bir aile yok oldu! Olay yerine giden İHA muhabiri acı gerçekle kahroldu

Kaza, Şanlıurfa’nın Birecik ilçesine bağlı kırsal Yukarı İncirli Mahallesi girişinde yaşandı. Halfeti ilçesinden Birecik’teki bir akrabalarının düğününe giden Başak Mine Bozkurt’un kullandığı otomobil, sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen araba ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçlardan biri yoldan çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Sağlıkçıların yaptığı ilk kontrolde sürücü Başak Mine Bozkurt ve eşi Eyüp Bozkurt'un hayatını kaybettiği belirlendi. Araçtan yaralı olarak çıkartılan çiftin 4 yaşındaki kızları ise kaldırıldığı Birecik Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Jandarma ekipleri yolun bir şeridini trafiğe kapatırken, araçta sıkışan cesetler itfaiye ekipleri tarafından çıkartılarak hastane morguna kaldırıldı.

Düğün yolunda feci kaza bir aile yok oldu! Olay yerine giden İHA muhabiri acı gerçekle kahroldu
Olay yerine giden muhabir kazada ölenlerin yakını olduğunu öğrendi

Kazada hayatını kaybedenlerin İhlas Haber Ajansı (İHA) Muhabiri Hüseyin Bozkurt’un amcasının oğlu ve ailesi olduğu öğrenildi. Kazayı duyup olay yerine giden Bozkurt, ölenlerin yakınları olduğunu öğrenince büyük üzüntü yaşadı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...