Düğünde meydan kavgası! Kız ve erkek tarafı birbirine girdi: Ortalık savaş alanına döndü

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Bursa’da davet edildiği düğüne alkollü gelen şahıs nedeniyle kavga çıktı. Salonun adeta savaş alanına döndüğü kavgada kız ve erkek tarafının birbirine girince masa sandalyeler havada uçuştu. Düğün salonunun içinde ve girişinde yaşanan o anlar ise kameraya anbean yansıdı.

Düğün salonuna alkollü gelen davetli nedeniyle sözlü tartışma kavgaya dönünce ortalık savaş alanına döndü. Merkez Yıldırım ilçesi Arabayatağı Mahallesi’nde bulunan bir düğün salonunda meydana gelen olayda, düğüne alkollü gelen bir davetli içeride bulunan diğer davetlilerle tartışma yaşadı. Kısa sürede büyüyen tartışmaya kız ve erkek tarafları dahil olunca sözlü tartışma kavgaya dönüştü.

DÜĞÜNÜN İPTALİNE NEDEN OLAN KAVGA KAMERADA

Meydan muharebesine dönen kavgada sandalye ve masalar havada uçuşurken, ihbar üzerine gelen polis ekipleri tarafları birbirinden ayırdı. Düğünün iptal olmasına sebep olan kavga anı ise kameraya saniye saniye yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...