Düğünü kana buladı! Maganda, 7 kişiyi pompalıyla vurdu

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Düğünü kana buladı! Maganda, 7 kişiyi pompalıyla vurdu

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

Mardin Derik'teki bir düğünde maganda dehşeti yaşandı. Pompalı tüfekle ateş açan şahıs, biri çocuk 7 kişiyi yaraladı. Hastaneye kaldırılan yaralıların tedavisi sürerken çocuğun durumunun ağır olduğu aktarıldı.

Mardin'in Derik ilçesinin kırsal Göktaş Mahallesi'ndeki bir düğünde kan aktı. Davetlilerden biri pompalı tüfekle havaya ateş açınca ortalık savaş alanına döndü.

MİSAFİRLER DEHŞETİ YAŞADI

Saçmaların isabet ettiği Ömer Ç. (11), Gazal E. (18), , Narin T. (18) ve Ali E. (18), Selman Y. (22), Özlem V. (29) ve Faike Y. (40) yaralandı. Haber verilmesi üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

11 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN DURUMU AĞIR

Yaralılar, ambulanslarla Derik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlık durumu ciddiyetini koruyan Ömer Ç, Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...