Düzce'de sıcak saatler! Alev topuna dönen ahşap ev mezarı oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Düzce'de sıcak saatler yaşandı. Kaynaşlı ilçesinde tek katlı bir evde yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen ekipler alevleri kısa sürede söndürdü. Ardından eve giren itfaiye erleri Hacer Kurt'un cesedi ile karşılaştı...

Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde tek katlı evde çıkan yangında 1 kişi öldü. Olay, Karaçalı Mahallesi Şekerci Sokak üzerinde yaşandı. 52 yaşındaki Hacer Kurt’un ikamet ettiği tek katlı prefabrik evde belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı.

AHŞAP EV BİR ANDA ALEV TOPUNA DÖNDÜ

Evin ahşap olması sebebi ile yangın kısa sürede büyüdü. Evin kapı kısmının alev topuna dönmesi sebebi ile içeride yaşayan kadın dışarı çıkamadı. Çevredekilerin ihbarı ile olay yerine Kaynaşlı ve Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri sevk edildi.

YANGIN YARIM SAATTE SÖNDÜRÜLDÜ

Bölgeye ulaşan ekipler alev topuna dönen evde yangın söndürme çalışmalarına başladı. Yaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından yangın kontrol altına alındı.

EVE GİREN EKİPLER TALİHSİZ KADININ CESEDİ İLE KARŞILAŞTI

Eve giren ekipler evde kalan Hacer Kurt’un dumandan zehirlenerek hayatını kaybettiğini belirledi. Soğutma çalışması yapılan evde olay yeri inceleme ekiplerince çalışma yapıldı. Hacer Kurt’un cansız bedeni morga kaldırılırken konu ile ilgili inceleme başlatıldı.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...