Düzce'yi sel vurdu: Melen Çayı taştı, yüzlerce araç tahliye edildi

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Karadeniz'de etkili olan sağanak Düzce'yi de vurdu. Melen Çayının taşması ile birlikte Küçük Sanayi Sitesi ve Galericiler Sitesi içerisinde bulunan yaklaşık 1000 araç bölgeden tahliye edildi.

Meteoroloji'nin uyarılarının ardından Karadeniz'de beklenen sağanak dün öğlen saatlerinde etkisini artırdı. Birçok kentte sel ve su baskınları meydana gelirken, Düzce de bundan etkilenen iller arasında yer aldı.

YAKLAŞIK 1000 ARAÇ TAHLİYE EDİLDİ

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; kuvvetli sağanak nedeniyle Düzce'de bulunan Melen Çayı taştı. Taşkının meydana geldiği yerlerde işletme sahibi olan vatandaşlar harekete geçti. Küçük Sanayi Sitesi ve Galericiler Sitesi içerisinde bulunan yaklaşık 1000'e yakın araç bölgeden tahliye edildi.

İŞLETMELER SULAR ALTINDA KALDI

İşletmelerin sular altında kaldığı bölgede tüm araçların çekildiğini belirten Galerici İhsan Açıkgöz, "Öncelikle Düzcemize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Şehrimizde çok yoğun bir yağış vardı. Derelerin debisinin artmasına neden oldu. Melen Deresi de taştı. Şu anda bulunduğumuz konum Galericiler Sitesi. Düzce belediyesi ekipleri bölgede yoğun bir çalışma gerçekleştiriyor. Galericiler olarak bizler de araçlarımızı korumak için bölgeden araçlarımızı tahliye ettik. İşletmelerimiz sular altında kaldı. Sabaha kadar burada bekleyeceğiz. Tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" ifadelerini kullandı. (Kaynak: İhlas Haber Ajansı)

Düzce'yi sel vurdu: Melen Çayı taştı, yüzlerce araç tahliye edildi

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...