Ege sahilinde lastik bot içerisinde 17 göçmen yakalandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ege sahilinde lastik bot içerisinde 17 göçmen yakalandı

GÜNDEM Haberleri

Bodrum Sahil Güvenlik ekipleri tarafından gece yarısı yapılan rutin kontrollerde yasa dışı yollardan yurt dışına geçiş yapmak isteyen 17 kişi lastik bot içerisinde yakalandı.

Muğla'da Sahil Güvenlik ekipleri tarafından gece yarısı yapılan rutin kontrollerde bir lastik bot içerisinde 17 kişi yakalandı. Canlarını hiçe sayarak yasa dışı yollardan yurt dışına geçiş yapmak isteyen düzensiz göçmenlere gözaltına alındı.

Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında görevli Sahil Güvenlik Botu (TCSG-11) tarafından gece saatlerinde hareketli bir lastik bot tespit edildi. Radar ve termal kameralarla yapılan incelemede lastik botun içerisinde çok sayıda kişi olduğu tespit edildi. Tekne ile lastik botun olduğu koordinatlara giden Sahil Güvenlik Botu, lastik bot ve içerisindeki 17 kişiyi aldı. Karaya çıkarılan göçmenler işlemlerinin ardından Muğla İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne gönderilirken olayla ilgili başlatılan tahkikatın sürdürüldüğü bildirildi. (Kaynak: İhlas Haber Ajansı)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...