Ekmek bıçağı ile dedesini bıçaklayan kızdan gazetecilere: Boks da yapayım mı sana!

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Konya'da 14 yaşındaki kız çocuğu, bilinmeyen bir nedenden ötürü ekmek bıçağı ile dedesini bıçakladı. Genç kız, gazetecilerin 'neden yaptın' sorusuna, boks hareketi yaparak, "Al bu yüzden yaptım, boks da yapayım mı sana" diye cevap verdi. O anlar kameralara yansıdı.

Konya'da bir süre kalması için annesi tarafından dedesinin yanına bırakılan 14 yaşındaki kız dedesini bıçakladı. Gözaltına alınan genç kız, gazetecilerin neden yaptın sorusunu, boks hareketi yaparak, "Al bu yüzden yaptım, boks da yapayım mı sana" şeklinde cevapladı. O anlar kameralara yansıdı.

EKMEK BIÇAĞI İLE YARALADI

Merkez Selçuklu ilçesi Mehmet Akif Mahallesi Karacabaşveki Sokak üzerinde 02.30 sıralarında, 3 katlı bir apartmanın 2.katında, 14 yaşındaki H.A., 2 gün önce annesi tarafından dedesi İdris A.'nın (66) yanına bırakıldı. H.A., henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü dedesi İdris A.'yı gece geç saatlerde ekmek bıçağı ile bıçaklayarak evden kaçtı.

Ekmek bıçağı ile dedesini bıçaklayan kızdan gazetecilere: Boks da yapayım mı sana!

DEDENİN DURUMU AĞIR

Yaralanan yaşlı adamın sesini duyan komşuları olayı 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık durumu ciddi olan yaşlı adam, ilk müdahalenin ardından Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

BOKS YAPAYIM MI SANA

Selçuklu İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri olay yerinde inceleme başlattı ve şüpheli torunu yakalamak için çalışma başlattı. 8 yıldır boks eğitimi alan 14 yaşındaki şüpheli, yapılan teknik ve fiziki takibin ardından Selçuklu ilçesi Hocacihan Mahallesinde yakalanarak gözaltına alındı. Gazetecilerin neden yaptın sorusuna H.A., boks hareketi yaparak "Al bu yüzden yaptım, boks da yapayım mı sana" diye cevap verdi.

FARKINDA DEĞİLDİM

Emniyete götürülen şüphelinin ifadesinde "İsteyerek yapmadım, farkında değildim" dediği öğrenildi.

Ekmek bıçağı ile dedesini bıçaklayan kızdan gazetecilere: Boks da yapayım mı sana!

Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...