Elazığ 3.7 ile sallandı

Elazığ 3.7 ile sallandı
GÜNDEM Haberleri

Elazığ'ın Sivrice ilçesi'nde 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) son depremlerle ilgili internet sitesindeki bilgiye göre, merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan deprem saat 12.46 sıralarında 3.7 büyüklüğünde meydana geldi.Öte yandan dün geceden bugüne kadar kentte Sivrice ilçesi merkez üssü olan ve 1.6 ile 3.0 şiddetleri arasında 5 ayrı depremin meydana geldiği öğrenildi.

Geçtiğimiz Perşembe akşamı Sivrice ilçesi Kavaklı köyü merkezli 5.2 şiddetindeki depremde şuana kadar yapılan tespitlerde, 11 köyde 50 yapı hasar görmüştü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...