Erdoğan İzmir'in yeni sağlık üssünün açılışını yaptı: 'Bizim neşterimiz de bu'

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Erdoğan İzmir'in yeni sağlık üssünün açılışını yaptı: 'Bizim neşterimiz de bu'

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İzmir Şehir Hastanesi ve Bağlantı Yolları Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sağlık üssünün açılışını yaptı. Sağlık çalışanları ile kurdeleyi kesen Erdoğan'ın "Bizim neşterimiz de bu" sözleri yanındakileri güldürdü.

İzmir Şehir Hastanesi ve bağlantı yolları Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bugün açılışı gerçekleşti. Kurdeleyi kesen Erdoğan'ın "Bizim neşterimiz de bu" sözleri dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir Şehir Hastanesi ve Bağlantı Yolları Açılış Töreni'nde yerel seçim, İsrail'in Gazze'ye yönelik soykırımına yönelik dikkat çeken mesajlar verdi. AK Parti'nin İzmir İlçe Belediye Başkan Adayları'nı açıklayan Erdoğan, İzmir'de yeni sağlık üssünün açılışını gerçekleştirdi.

"BİZİM NEŞTERİMİZ DE BU"

Kurdele kesimi sırasında ise renkli anlar yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Evet kurdelayı kesiyoruz. Ya Allah Bismillah" diyerek hastanenin resmi olarak açılışını yaptıktan sonra yanındaki sağlık çalışanlarına espiriyi patlattı.

Erdoğan İzmir'in yeni sağlık üssünün açılışını yaptı: 'Bizim neşterimiz de bu'

"Makaslar bugünün hatırasına kurdelayı kesenlerde kalacak. Makasları geri vermiyoruz" diyen Cumhurbaşkanı kurdele kesimi sırasında yanında bulunan doktora dönüp "Bizim neşterimiz bu" dedi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...