Erdoğan’ın diplomatik başarıları gündem oldu: Dış politikada BanaSenLazımsın

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Son zamanlarda #BanaSenLazımsın hashtagi ile yayınlanan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasi kariyerindeki başarılarını anlatan videolar sosyal medyada büyük beğeni topluyor. Erdoğan’ın dış politika girişimlerine odaklanan son video ise en çok paylaşılanlar listesinde kendisine yer buldu. Videoda Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in sözlerine yer verildi.

Türk siyasi tarihinin en önemli haftalarından bir tanesine girdik.

Bu Pazar günü yapılacak seçimler Türkiye tarihinin en önemli seçimlerinden bir tanesi olacak.

Siyaset sahnesi günden güne iyice ısınırken, Cumhurbaşkanı adayları ile ilgili hazırlanan videolar sosyal medyada gündemi belirliyor.

#BANASENLAZIMSIN VİDEOLARI BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için #BanaSenLazımsın hashtagi ile son zamanlarda yayınlanan videolar binlerce beğeni alırken çok yakından takip ediliyor.

Son 20 yılda AK Parti tarafından Türkiye’de yapılan yerli ve milli birçok projelerin anlatıldığı videolara bir yenisi daha eklendi.

Video, Türkiye’nin son yıllarda yürüttüğü “Girişimci ve İnsani Dış Politikaya” odaklandı.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dış politikadaki başarılarını anlattığı video sosyal medya platformlarında büyük beğeni topladı ve en çok paylaşılanlar arasında yer aldı.

Erdoğan’ın diplomatik başarıları gündem oldu: Dış politikada BanaSenLazımsın

ALİYEV, ERDOĞAN'IN DİPLOMASİ LİDERLİĞİNİ ANLATTI

Aliyev’in kullandığı şu ifadeler Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Türk dış politikasına yaptığı katkıları gözler önüne serdi:

Türk dünyasının lideri olan sayın Cumhurbaşkanı’nın bu işte başarıya ulaşacağından hiç şüphem yoktur. Onun siyaseti ve liderliği sayesinde Türkiye son senelerde büyük mesafeler kat etmiş ve sadece bir bölgede değil dünya çapında söz sahibi olmuştur. Kardeşimin liderliği sayesinde Türkiye’nin gelişmesi, Türkiye’de istikrarın sağlanması Türk dünyası için önemli bir durumdur.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...