Esenler'de yangın faciası! 3 çocuğunu alevlerden aldı, 2 yaşındaki kızını kurtaramadı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İstanbul'da kahreden olay! Esenler'de 4 katlı bir binanın bodrum katında yangın çıktı. Paniğe kapılan kadın 4 çocuğundan 3'ünü kaptığı gibi kendini sokağa attı. Talihsiz kadın 2 yaşındaki kızının içerde kaldığını sonradan fark etti...

İstanbul'un Esenler ilçesinde bir binanın bodrum katında yangın çıktı. 3 evladını alevlerden kurtaran kadın dışarı çıktıktan sonra 2 yaşındaki kızının evde kaldığını fark etti. Talihsiz çocuğun cansız bedeni çıkarıldı. 

3 ÇOCUĞUNU ALEVLERDEN ALDI

Tuna Mahallesi’nde bulunan 4 katlı bir binanın bodrum katında akşam saatlerinde yangın çıktı. Evde bulunan yabancı uyruklu anne, 4 çocuğundan 3’ünü alevlerin arasından alarak dışarı çıkardı.

Esenler'de yangın faciası! 3 çocuğunu alevlerden aldı, 2 yaşındaki kızını kurtaramadı

2 YAŞINDAKİ KIZININ İÇERDE KALDIĞINI SONRADAN FARK ETTİ

Anne dışarı çıktıktan sonra ikiz çocuklarından 2 yaşında olan kızını yanına almadığını fark etti. Durumu itfaiye ekiplerine bildiren anne acılı bir şekilde evladının sağ salim çıkmasını bekledi. 

Esenler'de yangın faciası! 3 çocuğunu alevlerden aldı, 2 yaşındaki kızını kurtaramadı

TALİHSİZ ÇOCUĞUN CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Evde arama yapan itfaiye ekipleri küçük kızın cansız bedenini buldu. Acı haberi alan- anne sinir krizi geçirirken, çocuğun cenazesi ambulansla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.  Olayla ilgili incelemeler sürüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...