Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Ev sahibinden kiracıya görülmemiş eziyet: Evin içinde zıplayıp, tencere tava çalıyor

Ev sahibinden kiracıya görülmemiş eziyet: Evin içinde zıplayıp, tencere tava çalıyor
Fotoğraf Başlığı Ev sahibinden kiraciya görülmemis eziyet: Evin içinde ziplayip, tencere tava çaliyor

Bursa’da alt katta oturan kiracısını evden çıkarmak isteyen ev sahibi, adeta kiracısına eziyet ediyor. Baca borusunu delerek alt kata müzik dinleten ev sahibi, rahatsızlık vermek için dairesinde zıplayarak tencere tava çalıyor.

Kaydet
a- | +A

Bursa’nın İznik ilçesinde 4 çocuk babası Nusret Durmaz’ın başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi. Yeşil Cami Mahallesi Büke Sokak’ta bulunan 2 katlı evin alt katında ailesi ile yaşayan Durmaz, üst katta oturan ev sahibi Tenzile B. nin psikolojik baskılarına maruz kalıyor.

Ev sahibinden kiracıya görülmemiş eziyet: Evin içinde zıplayıp, tencere tava çalıyor
Başlık ResmiEv sahibinden kiracıya görülmemiş eziyet: Evin içinde zıplayıp, tencere tava çalıyor

EVİN İÇİNDE ZIPLAYIP TENCE TAVA ÇALIYOR

Evin içinde zıplayan tencere tava çalan ve bununla yetinmeyen ev sahibi baca borusunu delerek alt kata gece müzik dinletti. Resmen işkence yaşayan kiracı Nusret Durmaz, ev sahibinin yaptıklarını cep telefonu ile tek tek kayda aldı.

BACA DELİĞİNDEN MÜZİK DİNLETİYOR

Kayıt esnasında ev sahibi kadının kiracının evine baca deliğinden müzik dinletmesi, evi basması ve saldırması da görüntülerde yer aldı. Kiracı durmaz İznik İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek şikayetçi oldu.

Ev sahibinden kiracıya görülmemiş eziyet: Evin içinde zıplayıp, tencere tava çalıyor
Başlık ResmiEv sahibinden kiracıya görülmemiş eziyet: Evin içinde zıplayıp, tencere tava çalıyor

“DAHA YÜKSEK FİYATTAN KİRAYA VERMEK İSTİYOR”

Korku dolu anları anlatan kiracı Durmaz, “2 yıldır bu evdeyiz. Her ay kiramızı ödüyoruz. Amacı daha yüksek fiyattan kiraya vermek. Soba borusundan bize müzik dinletti. Şu an ki bu durum toplumun kanayan yarası. Haklıysanız peşini bırakmayın. Zorbalıkla bu işler olmaz. Şikayetçi olduk” dedi.

EV SAHİBİ KONUŞTU

Kiracının evden çıkması için başvurduğu yöntemi de anlatan Tenzile Bulunmuş, “Ben aldığım kira ile geçiniyorum. Ancak ödemedikleri ve istediğim fiyatı vermedikleri için mağdur oldum. Şimdi televizyonu evin içinde gezdiriyorum. Oradan aşağı ses veriyorum. 4 çocukları var kapıları çarparak rahatsızlık veriyorlar. Artık yıldım. Baca duvarını delerek oradan aşağı müzik veriyorum. Benim evde bana zulüm ediyorlar. Kapıları tekmeliyorlar. ‘Yapmayın, etmeyin’ dedikçe kapıyı yüzüme örtüyor. Dilerim Allah’tan iki yakası bir araya gelmesin. Rahat yaşantısı olmasın. Evimden çıksın gitsin istiyorum” dedi.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.