Faciadan dönüldü: Kamyonet markete girdi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Faciadan dönüldü: Kamyonet markete girdi

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Arnavutköy'de kontrolden çıkan bir kamyonet, ağaca çarptıktan sonra markete daldı. Marketin kapalı olması faciayı engelledi. O anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Arnavutköy’de sürücüsünün kontrolünü kaybettiği kamyonet markete daldı. Şans eseri marketin kapalı olması muhtemel bir faciayı önlerken, kaza anı güvenlik kamerası tarafımdan anbean görüntülendi.

MARKETİN KAPALI OLMASI FACİAYI ÖNLEDİ

Kaza, dün saat 11.30 sıralarında Taşoluk Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi’nde gerçekleşti. Cadde üzerinde bulunan kasise geldiğinde sürücüsünün kontrolünden çıkan kamyonet önce orta refüjde bulunan ağaca çarptı, ağacı yıkan kamyonet daha sonra markete daldı. O esnada marketin kapalı olması muhtemel bir faciayı önledi.

KAZA ANI ANBEAN KAMERADA

Kaza anı bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde çarpmanın etkisiyle market önündeki meşrubat ve dondurma dolabının savrularak kullanılamaz hale geldiği ve şoförün yan koltuğa geçerek araçtan çıktığı görüldü.

Faciadan dönüldü: Kamyonet markete girdi

MARKETTE BÜYÜK HASAR OLUŞTU

Kaza sonrasında ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Ekipler kaza ile ilgili çalışma başlatırken, kamyonet kaza noktasından çekildi. Kamyonetin çekilmesiyle birlikte marketteki büyük hasar da görüldü.

Faciadan dönüldü: Kamyonet markete girdi

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...