Fatih’te döner bıçağıyla dehşet saçan kağıt toplayıcı için istenen ceza belli oldu

- Güncelleme:
Fatih’te döner bıçağıyla dehşet saçan kağıt toplayıcı için istenen ceza belli oldu

GÜNDEM Haberleri

Fatih’te yol verme tartışması kanlı bitti. Döner bıçağıyla dehşet saçan kağıt toplayıcısı için istenen ceza belli oldu. İran uyruklu kağıt toplayıcısının 9 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

Fatih’te 9 Ekim günü yaşanan olayda kendisinden yol istediği gerekçesiyle otomobil sürücüsü Şehmuz Aykurt’u döner bıçağıyla yaralayan kağıt toplayıcısı hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. İran uyruklu kağıt toplayıcısı 42 yaşındaki Ferhad Omranıfar için 3 yıldan 9 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

60 SANTİMETRELİK DÖNER BIÇAĞIYLA SALDIRDI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, olay anında aracıyla seyir halinde olan müşteki Şehmuz Aykurt'un yol kenarında hurda arabası olması nedeniyle yoldan geçemediği, bunun üzerine şüpheliye 'Yol verir misin' dediği, şüphelinin ise 'Buradan tır geçer' şeklinde cevap verdiği kaydedildi. Şüphelinin ardından 60 santimetre uzunluğundaki döner bıçağı ile müştekiyi yaraladığı aktarıldı.

Fatih’te döner bıçağıyla dehşet saçan kağıt toplayıcı için istenen ceza belli oldu

YAŞAMINI TEHLİKEYE SOKACAK ŞEKİLDE YARALADI

Müştekinin şüpheliden şikayetçi olduğunun belirtildiği iddianamede, şüphelinin suçunu gizlemeyip açıkça söylediği, müştekinin sol kolundan basit tıbbi müdahaleyle giderilemeyecek şekilde yaralandığı ve bu yaralanmasının da yaşamını tehlikeye soktuğu belirtildi.

KAĞIT TOPLAYICISI SINIR DIŞI EDİLECEK

Hazırlanan iddianamede, şüpheli Ferhad Omranıfar’ın ‘kişinin yaşamını tehlikeye sokacak şekilde silahla kasten yaralama’ suçundan 3 yıldan 9 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi. İddianamede ayrıca, şüphelinin cezasının infazı tamamlandıktan sonra durumunun sınır dışı işlemleriyle ilgili olarak değerlendirilmesi için derhal İçişleri Bakanlığı’na bildirilmesi istendi. Şüpheli, önümüzdeki günlerde İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkacak.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...