FETÖ firarileri kaçacak yer bulamıyor: Eski polis yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
FETÖ firarileri kaçacak yer bulamıyor: Eski polis yakalandı

Gündem Haberleri  / Anadolu Ajansı

Siirt'te FETÖ'ye üye olmak suçundan hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan eski polis, yakalandı. Hükümlü şahıs işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

Türkiye, teröre karşı amansız bir mücadele yürütüyor. Bu kapsamda güvenlik güçleri, yurt içinde ve sınır ötesinde terör örgütlerine adeta dünyayı dar ediyor. Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) firari mensupları da kaçacak yer bulamıyor. FETÖ firarileri er ya da geç yakalanarak adalete teslim ediliyor. Son olarak Siirt'te emniyet ekipleri firari eski polis için düğmeye bastı.

FİRARİ POLİS YAKALANDI

Siirt'te FETÖ'ye üye olmak suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü eski polis, yakalandı.

Siirt Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, FETÖ'nün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik çalışmalar sürüyor.

Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube müdürlüklerince yapılan teknik ve saha çalışmaları kapsamında "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan görevden ihraç edilen polis memuru M.G, Gaffar Okkan Caddesi'nde yakalandı.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Hükümlü, işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

DÜN DE FİRARİ EMNİYET AMİRİ YAKALANMIŞTI

Dün ise FETÖ/PDY'ye üye olma suçundan aranma kaydı bulunan ve 2016 yılından bu yana firari olan ihraç emniyet amiri Ergin Doğru, düzenlenen operasyonda Ankara'nın Keçiören ilçesinde yakalanmıştı.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...