Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

FETÖ'nün asker ve memur yapılanmasına operasyon!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ ile iltisaklı ve irtibatlı olduğu belirlenen, aralarında asker ve kamu görevlilerinin bulunduğu 22 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Kaydet
|

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu tarafından yapılan incelemelerde, FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün Kara Kuvvetleri Komutanlığını hedef alarak içerisinde yuvalanan ve ‘mahrem hizmetler’ olarak adlandırılan yapılanmasına ilişkin bazı görevlilerin iltisakı ve irtibatı olduğu anlaşıldı.

ÖNERİLEN HABERLER
Canlı yayında çok konuşulacak iddia!
GÜNDEM

Canlı yayında çok konuşulacak iddia! 'Kılıçdaroğlu dönseydi İmamoğlu ve Akpolat'ı ihraç edecekti'

ARALARINDA SUBAYLAR DA VAR

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosunca yürütülen soruşturmalar kapsamında, Ankara ili genelinde çeşitli semtlerde bulunan büfe, bakkal, market gibi umuma açık iş yerlerinde bulunan kontörlü sabit hatları kullanmak suretiyle sivil imamlar ile iletişim sağladıkları ve haberleştikleri tespit edilen; 5’i görevde subay (albay, yüzbaşı, üsteğmen), 3’ü görevde astsubay, 2’si ihraç subay (binbaşı), 4’ü emekli subay (albay), 2’si emekli astsubay, 2’si ihraç astsubay, 3’ü görevde kamu görevlisi (mühendis ve öğretmen), 1’i özel sektör çalışanı olmak üzere toplam 22 şüphelinin, Ankara merkezli 9 ilde eş zamanlı olarak gözaltına alınmalarına karar verildi.

Şüphelilerin yakalanmasına ve Cumhuriyet Başsavcılığımıza sevklerine yönelik işlemlere Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince devam ediliyor.

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.