Gaziantep Valisi acı haberi duyurdu: 3 ölü, 6 yaralı var

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Gaziantep Valisi acı haberi duyurdu: 3 ölü, 6 yaralı var

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Gaziantep'te hafif ticari araç ile otomobilin kavşakta çarpışması sonucu meydana gelen kazada 9 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Sosyal medya hesabından kaza ile ilgili açıklama yapan Gaziantep Valisi, yaralılardan 3'ünün hayatını kaybettiğini duyurdu.

Trafik terörü can almaya devam ediyor. Bu sabah Denizli’de meydana gelen kazada demir bariyeri parçalayıp refüjü aşarak karşı şeride geçen kum yüklü kamyon, düğüne gidenleri taşıyan otobüse çarpmış, kazada 6 kişi ölmüş 43 kişi de yaralanmıştı. Bir acı haber de Gaziantep'ten geldi.

Gaziantep Valisi acı haberi duyurdu: 3 ölü, 6 yaralı var

Kaza, Gaziantep-Kilis yolu Kapcağız mevkiinde yaşandı. Mehmet Y. yönetimindeki hafif ticari araç ile Feyzullah Kaygusuz yönetimindeki otomobil çarpıştı. Araçlardan biri tarlaya uçarken diğeri de refüje çıktı. Kazada iki otomobilde bulunan 9 kişşi yaralandı. 

Gaziantep Valisi acı haberi duyurdu: 3 ölü, 6 yaralı var

ACI HABERİ VALİ DUYURDU

Kaza ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Gaziantep Valisi Kemal Çeber, “Bugün Kilis karayolu üzerinde Şahinbey ilçemizde meydana gelen kazada maalesef 3 vatandaşımız vefat etti. 6 vatandaşımız yaralandı. Yaralı vatandaşlarımızın tedavileri devam ediyor. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

ÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Hayatını kaybedenlerin aynı aileden Feyzullah Kaygusuz, Özden Kaygusuz ve Elif Kaygusuz olduğu öğrenildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...