Gaziantep’te deprem anı kameraya böyle yansıdı

- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7.7 büyüklüğünde meydana gelen depremin artçıları devam ediyor. Depremin etkisi birçok ilde hissedildi. Gaziantep'te bir dükkanın kamerasına yansıyan görüntüler depremin şiddetini gözler önüne gösterdi.

Türkiye sabah karşı deprem haberi ile uyandı. Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde saat 04.17’de 7.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Gaziantep, Malatya, Hatay, Adana, Mersin, Osmaniye olmak üzere birçok ilde hissedildi.

GAZİANTEP’DE DEPREM ANI KAMERADA

Acil ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Gaziantep İslahiye’de 6.5 büyüklüğünde deprem olduğunu bildirdi. Saat 04.17’de Kahramanmaraş’ta 7.7, saat 04.26’da Gaziantep Nurdağı’nda 6.4 şiddetinde depremin ardından Gaziantep’in İslahiye ilçesinde saat 04:36’da 6.5 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. AFAD tarafından açıklanan bilgilere göre 6.5 büyüklüğündeki deprem saat 04.36’da 9.7 kilometre derinlikte meydana geldi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...