Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Gaziantep'te ağabey dehşeti: Hale'yi öldürdü, Meryem'i ağır yaraladı

Gaziantep'te ağabey dehşeti: Hale'yi öldürdü, Meryem'i ağır yaraladı
Fotoğraf Başlığı Gaziantep'te agabey dehseti: Hale'yi öldürdü, Meryem'i agir yaraladi

Gaziantep'te Muhammet El Şıh, kız kardeşi ve ablasına kurşun yağdırdı. Yaralı kardeşlerden Hale hayatını kaybederken Meryem'in hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Katil zanlısı ağabey ise her yerde aranıyor.

Kaydet
a- | +A

Acı olay Gaziantep'in  Şehitkamil İlçesinde yaşandı. İddiaya göre, yabancı uyruklu Meryem El Şıh İsmail (28)'in evine giden Muhammet El Şıh İsmail (26), evin içerisinde kardeşi Hale El Şıh İsmail (19) ile tartıştı.

Tartışmanın büyümesiyle birlikte yanında bulundurduğu silahını çıkaran Muhammed El Şıh İsmail (26), kardeşi Hale ve ablası Meryem'e ateş etti.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine 112 sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan Hale ile ablası Meryem hastaneye kaldırdı.

KATİL ZANLISI HER YERDE ARANIYOR

Yaralı kardeşlerden durumu ağır olan Hale yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Genç kızın cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi. Hastanede tedavisi devam eden Meryem El Şıh İsmail'in ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Olay ile ilgili soruşturma ve kaçan katil zanlısı ağabeyi yakalama çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.