Gaziantep'te rezidans inşaatında iskele çöktü, ölü ve yaralılar var

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Gaziantep'te rezidans inşaatında iskele çöktü, ölü ve yaralılar var

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Gaziantep'te bir inşaatın ahşap iskelesi çöktü. O esnada iskelede çalışan işçiler yere düştü. İhbar üzerine adrese çok sayıda ekip sevk edildi. Yaralılar sağlıkçılar tarafından hastaneye kaldırılırken içlerinden birinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

Gaziantep'te bir inşaatta ahşap iskelenin çökmesi sonucu 1 işçi hayatını kaybederken 2 işçi yaralandı. Olay, öğle saatlerinde Şahinbey ilçesi Güneykent Mahallesi'nde yaşandı.

Gaziantep'te rezidans inşaatında iskelesi çöktü, ölü ve yaralılar var - 1. Resim

REZİDANS İNŞAATINDA İSKELE ÇÖKTÜ

Bir rezidans inşaatında işçiler dış cephe çalışması yaparken üzerinde bulundukları ahşap iskele çöktü. Kazada 3 kişi yaralandı, arkadaşları durumu hemen yetkililere haber verdi. Adrese çok sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Gaziantep'te rezidans inşaatında iskelesi çöktü, ölü ve yaralılar var - 2. Resim

1 KİŞİ ÖLDÜ, 3 KİŞİ YARALANDI

Sağlıkçılar yere düşen işçilere ilk müdahalesini olay yerinde yaptı. Ardından hastaneye kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan yabancı uyruklu Musab Muhammed (28) yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer işçilerin tedavisinin ise sürdüğü öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...