Gaziosmanpaşa’da koca dehşeti! Çalışmak isteyen eşini bıçaklayarak öldürdü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Gaziosmanpaşa’da koca dehşeti! Çalışmak isteyen eşini bıçaklayarak öldürdü

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Gaziosmanpaşa'da Özbekistan uyruklu bir adam ve yine aynı uyruktaki eşi ile 7 ay önce Türkiye'ye yerleştiler. Genç kadın çalışmak isteğini söyleyince eşi ile aralarında tartışma çıktı ve cani koca kadını bıçakla öldürdü. Katil zanlısı koca emniyet güçlerine teslim oldu.

Gaziosmanpaşa Merkez Mahallesi'nde yabancı uyruklu cani koca çalışmak isteyen 3 çocuğunun annesine eşine dehşeti yaşattı ve öldürdü. İddiaya göre, Özbekistan uyruklu Abdujalol Umırzokov (45) ile Shakhko Mukhtarova (33) 7 ay önce Türkiye'ye geldi. 2 ay önce iş bularak Şanlıurfa'ya giden Shakhko Mukhtarova bir süre sonra İstanbul Fatih'e döndü. Eşinin döndüğünü öğrenen Abdujalol Umırzokov, Fatih'e giderek eşini Gaziosmanpaşa'daki eve getirdi. 

Gaziosmanpaşa’da koca dehşeti! Çalışmak isteyen eşini bıçaklayarak öldürdü

BIÇAĞI PENCEREDEN ATTI

Shakhko Mukhtarova burada iş görüşmesi yaptı ardından eşine Şanlıurfa'ya dönmek istediğini ifade etti. Bunu üzerine taraflar arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Abdujalol Umırzokov, 3 çocuğunun annesini 10 yıllık eşini bıçaklayıp, bıçağı da pencereden attı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. 

Sağlık ekipleri talihsiz kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Katil zanlısı koca ise gözaltına alındı. Katil zanlısı koca emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Gaziosmanpaşa’da koca dehşeti! Çalışmak isteyen eşini bıçaklayarak öldürdü

'İÇERİDEKİ SÜREÇ FAZLA SÜRMEMİŞ'

Olaya şahit olan mahalle esnafı Metin İşal, “Olay akşamı biz dükkanı kapatmıştık. Esnaf olduğum için o vatandaşı 1 aydır burada görüyordum. Çiftin arasında bir tartışma yaşanmış, daha sonra barışıp eve giden bir Özbek vatandaşı varmış. Barıştıktan sonra içeriye girdiklerini duymuşlar. Daha sonra içerideki süreç fazla sürmemiş.

Bu Özbek vatandaşının karısını bıçakladığını duyduk. Olaydan sonra adam kaçmamış direkt polislere teslim olmuş. Özbek vatandaşıymış, olaydan bir iki gün önce dükkana da gelmişti. Özbek olduğu için dilini anlamıyorduk” şeklinde konuştu.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...