Gaziosmanpaşa'da taksiciyi öldürenler yakalandı!

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Gaziosmanpaşa'da yolcu bıraktığı sırada araçtaki kişilerin husumetlileri tarafından öldürülen taksici Samet Kubiloğlu'nun katilleri yakalandı.

Samet Kubiloğlu, Beyoğlu'ndan aldığı müşterileri Gaziosmanpaşa'ya getirdikten sonra aracına açılan ateş sonucu öldürülmüştü, olayın şüphelileri bugün yakalandı. 2 şüpheli çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, 30 Temmuz 05.25'te Samet Kubiloğlu, Beyoğlu'ndan aldığı 3 yolcuyu Gaziosmanpaşa'ya götürmek için yola çıkmıştı. Araçtaki yolcuların husumetlisi olduğu iddia edilen kişiler Yıldıztabya Mahallesi'ne geldiğinde taksiyi kurşun yağmuruna tutmuştu. Sürücü direksiyon hakimiyetini kaybetmiş, taksi sokaktan aşağı giderek park halindeki otomobile çarparak durabilmişti.

2 ÇOCUK BABASIYDI!

Takside bulunan yolcular olay yerinden yaralı olarak kaçmış, taksi sürücüsü 2 çocuk babası Samet Kubiloğlu hayatını kaybetmişti.

Gaziosmanpaşa'da taksiciyi öldürenler yakalandı!

SİLAHLARIYLA YAKALANDILAR

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün olayla ilgili yaptığı soruşturma sonucunda, saldırıyı gerçekleştirenlerin Y.Ö. (20), E.A. (23), İ.Ö. (18) ve A.B. (17) isimli şahıslar olduğu ortaya çıktı. Şüphelilere yönelik yapılan operasyonda İ.Ö., üzerinde 1 adet pompalı tüfekle birlikte yakalandı. A.B. ise olay sırasında E.A. ile birlikte kullandığı değerlendirilen 3 adet ruhsatsız silah ile yakalandı.

Gaziosmanpaşa'da taksiciyi öldürenler yakalandı!

Şüphelilerden A.B. ve E.A. emniyetteki işlemlerinin arından, adliyeye sevk edildi. Y.Ö ve İ.Ö "Kasten öldürme" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...