Genç mimar kuduz köpeğin saldırısıyla hayatını kaybetti! Arkadaşları acı detayı açıkladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Genç mimar kuduz köpeğin saldırısıyla hayatını kaybetti! Arkadaşları acı detayı açıkladı

GÜNDEM Haberleri

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde kuduz köpeğin saldırısına uğrayan ve kuduz hastalığına yakalanan genç mimar, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Genç mimarın acı ölümü sonrası arkadaşları olaya dair acı detayları anlattı. 

Siverek'de kuduz köpek saldırısına uğrayan genç mimar olan Lütfü Seray, kuduz hastalığı belirtileri göstermesi üzerine Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı, burada kuduz teşhisi konulan genç mimar Gaziantep’e sevk edildi. 

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN HAYATINI KAYBETTİ

Sabah'ın aktardığına göre Gaziantep’te yaklaşık bir haftadır tedavi gören Seray, doktorların tüm mücadelesine rağmen hayatını kaybetti. Lütfü Seray’ın cenazesi, Siverek’e getirilierek toprağa verildi. Genç mimarın arkadaşları ise arkadaşlarının ölümünden derin üzüntü duyduklarını belirterek Seray'ın hayvanlarla derin bir bağının olduğunu söyledi. 

'BESLEDİĞİ KÖPEK SONU OLDU'

Mimar Lütfü Seray'ın köpeğini evinin içinde ve bürosunda beslediğini belirten arkadaşları 'Kardeşimiz maalesef kendi beslediği köpeğin kurbanı oldu." dedi ve şöyle devam etti:

-Şuan onun üzüntüsünü yaşıyoruz. Kendi tedbirsizliği mi, kader mi diyelim bilmiyoruz. Çok üzgünüz, böyle bir olayın yaşanmasını biz de istemezdik. Kendi beslediği köpek bir şekilde bir yerlerden hastalık kapıp azgınlaşıyor. Akabinde veterinere götürüyor ve veterinere saldıracağı sırada arkadşaımız kendi kolunu kaptırıyor. Ardından arkadaşlarıyla bir etkinliğe katılıyor ve orada fenalşıyor. Çok üzgünüz..

Kaynak: Sabah

Siverek Kaymakamlığından konuya ilişkin yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Yaklaşık bir ay süren tedavi sonucunda vatandaşımızın kurtarılamayarak vefat ettiğini büyük bir teessürle öğrenmiş bulunmaktayız. Kuduz vakasının öğrenilmesinin akabinde ilgili bütün kurumlar hassasiyetle süreci takip etmiş, yapılan incelemeler, alınan kararlar ve tedbirler sonucu çalışmalara başlanmış, konu bütün yönleriyle takip edilmiştir. Vefat eden vatandaşımıza Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...