Gökçeada'da rüşvet ve yolsuzluk operasyonunda İYİ Partili belediye başkanı gözaltına alındı

Gökçeada'da rüşvet ve yolsuzluk operasyonunda İYİ Partili belediye başkanı gözaltına alındı
Başlık ResmiGökçeada'da rüsvet ve yolsuzluk operasyonunda IYI Partili belediye baskani gözaltina alindi

Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde İYİ Partili Gökçeada Belediyesine düzenlenen yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda İYİ Partili Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin ile 4 şüpheli gözaltına alındı.

Kaydet
|

Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince Gökçeada'da bazı adreslere eş zamanlı baskın yapıldı.

BELEDİYE BAŞKANI VE 4 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Ekipler tarafından İYİ Partili Gökçeada Belediyesine düzenlenen yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda İYİ Partili Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, Belediye İmar Müdürü S.D. ile E.B., R.G., B.B. gözaltına alındı.

Başka bir suçtan tutuklu müteahhit K.Ç'nin de şüpheliler arasında olduğu öğrenildi. Zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.(İHA-AA)

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.