Düzce'deki depremden ilk acı haber: 1 kişi kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Düzce'deki depremden ilk acı haber: 1 kişi kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti

GÜNDEM Haberleri

Gece 4 sularında Düzce 5.9 büyüklüğündeki depremle sallandı. Çevre illerde de hissedilen depremden ilk acı haber geldi. Deprem sırasında panik ve korkuya kapıldığı bir kadın vatandaş kalp krizinden hayatını kaybetti.

Düzce’de merkez üssü Gölyaka olan ciddi bir deprem meydana geldi. Deprem tüm Marmara bölgesini sarstı. Depremin artçıları devam ediyor. En büyüğü 4,3 olan 100 üzerinde artçı meydana geldi. Depreme ilişkin şimdilik 35 yaralı açıklanırken bizzat yıkılma veya çökme nedeniyle olmasa da ilk acı haber geldi. Bir kadın vatandaşımız deprem sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. 

DEPREM PANİĞİ KALP KRİZİNİ TETİKLEDİ

Düzce Çay Mahallesi'nde oturan 63 yaşındaki Sevim Çengel, yaşanan depremin ardından panik ve korkuya kapıldı.

YAŞAMINI YİTİRDİ

Çengel'in, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Düzce'deki depremden ilk acı haber: 1 kişi kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti

BAKAN KOCA İL İL YARALI SAYISINI AÇIKLADI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan yaralılara ilişkin güncel bir açıklama geldi. Bakan Koca, 35 yaralının olduğunu duyururken, il il bilançoyu açıkladı. AFAD'ın son dakika açıklamasında ise yaralı sayısının 50'ye yükseldiği öğrenildi.

SAĞLIK BAKANI KOCA: YARALI SAYISI 35'E YÜKSELDİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Düzce'de 22 yaralımız var, 1'inin durumu yüksekten atlama sebebiyle ağır. Şehre gerekli ambulans ve UMKE timi görevlendirmeleri yapılmıştır" açıklamasını yaptı.

Bakan Koca daha sonra yaptığı açıklamada, "YENİ BİLGİLER: Düzce Gölyaka merkezli, birçok ilimizde hissedilen 5,9 büyüklüğündeki depremde; Düzce’de 1’i ağır 32, İstanbul’da 1, Bolu’da 1, Zonguldak’ta 1 kişi olmak üzere şu anki bilgilere göre yaralı sayısı 35’tir. Sağlık kurumlarımızdaki yaralıların tedavileri devam ediyor" dedi.

Düzce'deki depremden ilk acı haber: 1 kişi kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiDepremde çöken iş yeri...

Düzce'deki depremden ilk acı haber: 1 kişi kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
Hasar gören Düzce adliye binası...

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...