Erdoğan'dan dikkat çeken mesajlar: Kuklayı da kuklacıyı da biliyoruz

Düzenleyen:
- Güncelleme:

Gündem Haberleri

Partisinin grup toplantısında konuşan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, isim vermeden Ankara Emniyeti'nde yaşanan gelişmelere ilişkin açıklamalarda bulundu. "Gündeme gelen tüm hadiseleri takip ediyoruz" diyen Erdoğan, "Bürokratik vesayetin yeniden hortlamasına izin vermeyiz. Kanun dışına çıkanlara hukuk zemininde hesabını soruyoruz" diye konuştu. Erdoğan, "Kuklayı da kuklacıyı da, oyunu kimin yazdığını da biliyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısına katıldı. "Kadromuzu güçlendirmeye devam edeceğiz" diyen Erdoğan, "Yorulan, motivasyonunu yitiren arkadaşlarımızı kardeşlik hukukumuzu koruyarak dinlenmeye alacağız; yeni, heyecanlı arkadaşlarımızla kadromuzu güçlendireceğiz" ifadelerini kullandı. "FETÖ'ye niyet borcunu ödemeye çalışanlar görüyoruz ki asla boş durmuyor" diyen Erdoğan, "Kuklayı da kuklacıyı da, oyunu kimin yazdığını da biliyoruz" dedi. Erdoğan, isim vermeden Ankara Emniyeti'nde yaşanan gelişmelere ilişkin açıklamalarda bulundu ve "Bürokratik vesayetin yeniden hortlamasına izin vermeyiz. Kanun dışına çıkanlara hukuk zemininde hesabını soruyoruz" dedi.

"YORULAN ARKADAŞLARIMIZI DİNLENMEYE ALACAĞIZ"

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları şöyle:

"Grup toplantımızın ülkemiz, milletimiz ve partimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bizi örselemeye çalışanlara inat 'Yolumuza pekleşe pekleşe devam ediyoruz.' 

Erdoğan'dan dikkat çeken mesajlar: Kanunun dışına çıkan kim varsa... - 1. Resim

Gelenekselmiş istişare kamplarımızı yapamamıştık. İstişare toplantımızı önümüzdeki haftalarda gerçekleştiriyoruz. Kongrelerimizle ilgili takvimi yakında ilan edeceğiz.

Yorulan, motivasyonunu yitiren arkadaşlarımızı kardeşlik hukukumuzu koruyarak dinlenmeye alacağız; yeni, heyecanlı arkadaşlarımızla kadromuzu güçlendireceğiz. Kadromuzu güçlendirmeye devam edeceğiz. Kurulduğumuz günden beri yenilenerek, tazelenerek geliyoruz.

ÖĞRETMENLERE YÖNELİK ŞİDDET

Öğretmenlerimize yönelik şiddetle mücadelede yasal zeminin güçlendirilmesini düşünüyoruz. Bu konuların çok iyi takip edilmesini bekliyoruz. Meclis tatile girmeden yasal düzenlemeleri çıkarmamız gerekiyor.

Sonuna kadar yapıcı ve uzlaşmacı tutumumuzu koruyacağız. Önümüzde kesintisiz 4 yıl var. Bunu ilk günkü aşkla dolu dolu geçirip ülkemizi her alanda yeni rekorlarla buluşturacağız.

"TEMBELLİĞE, GÖNÜLSÜZLÜĞE TAHAMMÜLÜMÜZ OLAMAZ"

Milletin verdiği mesajı aldık. Gereğini yapmaya başladık. Milletin AK Parti'den ya da Cumhur İttifakı'ndan desteğini çektiğini zannedenler fena halde yanılırlar.

Hiç sağa sola bakmadan hedeflerimize kilitlenecek, milletimizin verdiği emanetin hakkını vereceğiz.

Kadrolarımızda milletimizin mesajını yanlış okuyanlar varsa, tembellik yapanlar olursa onlarla yollarımızı ayırırız.

AK Parti'nin çalışma usulü bellidir. Yarın seçim olacakmış gibi hazırlıklıyız. Hemen yarın hesaba çekilecekmiş gibi çok çalışırız. Süreye, tarihe bakmadan, seçim tarihleriyle kendimizi kısıtlamadan çalışan bir kadroyuz. Tembelliğe, gönülsüzlüğe asla ve asla tahammülümüz olamaz.

Erdoğan'dan dikkat çeken mesajlar: Kanunun dışına çıkan kim varsa... - 2. Resim

"KANUNUN DIŞINA ÇIKAN KİM VARSA..."

Gündeme gelen tüm hadiseleri takip ediyoruz. Bürokratik vesayetin yeniden hortlamasına izin vermeyiz. Kanun dışına çıkanlara hukuk zemininde hesabını soruyoruz. Ülke ve millete karşı vazifesini yapmamanın hiçbir bahanesi olamaz.

Bize süre biçenler oldu. Gazete manşetlerinden ömür biçenler oldu. 'Bu iş bitti' deyip yolunu değiştirenler, ihanet edenler oldu. Hırslarına yenilenler oldu. Onlar şimdi yok, esameleri okunmuyor. Unutulup gittiler.

Allah'a hamdolsun biz buradayız. Dimdik sapasağlam ayaktayız.

Dava burada ve inşallah yarın da burada olacak. Mevla ömür milletimiz de yetki verdikçe burada olmaya devam edeceğiz.

Erdoğan'dan dikkat çeken mesajlar: Kanunun dışına çıkan kim varsa... - 3. Resim

ÖZGÜR ÖZEL İLE GÖRÜŞME

Sayın Özgür Özel'i AK Parti Genel Merkezi'nde 1,5 saatlik verimli görüşme gerçekleştirdik. Türkiye'de siyasetin bir yumuşamaya ihtiyacı var. Biz bu konuda üzerimize düşeni yapıyoruz, yapacağız. Türkiye'yi bir ve beraber gördük, ayrım yapmadan 85 milyonun tamamını kucakladık. Milletimizin her bir ferdini Türkiye ortak paydasında buluşturmak için büyük mücadeleler verdik. Siyasetimizi hizmet üzerine, hedefler, projeler, yatırımlar üzerine inşa ettik. Milletimizle irtibatımızda her zaman kucaklayıcı olduk. Temennimiz odur ki önümüzdeki 4 yıl karşılıklı hoşgörüyle geçsin. İstiyoruz ki muhalefet kırıcı değil yapıcı olsun. Bu iklimin Türkiye normali haline gelmesini istiyoruz.

"KUKLAYI DA KUKLACIYI DA BİLİYORUZ"

FETÖ'ye niyet borcunu ödemeye çalışanlar görüyoruz ki asla boş durmuyor. Kuklayı da kuklacıyı da, oyunu kimin yazdığını da biliyoruz. Ne kadar çirkinleşirlerse çirkinleşsinler biz o tuzağa düşmeyeceğiz. Bize yakışan hoşgörüdür. Başkaları ne yaparsa yapsın biz kucaklayıcı olacağız. Bu noktada şu hususun da altınız çizmek isterim. Partimizin kapıları, ilkeleri bizim ilkelerimizle örtüşenlere açıktır. Siyasette 'kin' kavramını asla kabul etmeyiz. İhanete varmayan her dostluk bizim için bakidir. Yeter ki samimiyet olsun, ülke ve millete hizmet derdi olsun. Diğer her şey bir yoluyla hal yoluna koyulur.

Erdoğan'dan dikkat çeken mesajlar: Kanunun dışına çıkan kim varsa... - 4. Resim

"FİTNE VE NİFAK ODAKLARINA GÖZ AÇTIRMAYACAĞIZ"

Yumuşama iklimini kara kışa çevirmeye çalışanları biliyoruz ve görüyoruz. Daha önce de bu tarz teşebbüslerle karşılaştık, hepsinden güçlenerek çıktık. Fitne ve nifak odaklarına kesinlikle göz açtırmayacağız. Cumhur İttifakı daha da güçlenerek yoluna devam edecek.

NAKBA'NIN 76. YIL DÖNÜMÜ

Bugün 'büyük felaket' anlamındaki Nakba'nin 76. yıl dönümü. İşte Filistinliler, İsrail devletinin kurulmasının hemen arkasında 'büyük felaket' yani 'nakba' olarak ilan ettiler. Ve her 15 Mayıs'ta evlerine kavuşma arzusunu yaşıyorlar. Acılarını en az onlar kadar umudu muhafaza ediyoruz. Er ya da geç Filistinliler evlerine dönecekler. Er ya da geç Filistinliler yastıklarının altında muhafaza ettikleri o anahtarlarını kullanacak ve inşallah kendi evlerine kavuşacaklardır.

Bugün burada bazı gerçekleri açık açık konuşmak durumundayız. Hitler Yahudi soykırımını yaparken yalnız değildir. Avrupa'da pek çok ülke Hitler'i destekliyordu. Hitler soykırım yaparken kendisini çok güçlü-yenilmez hissediyordu. Ne oldu? Kafasına bir kurşun sıktı... Bosna'da kıyım yapılırken Avrupa ve birçok ülke arkalarındaydı. 8372 Boşnak kardeşimizi dünyanın gözü önünde katlettiler. Bir gün hesap vereceklerini hiç hesaba katmıyorlardı. Ne oldu? Yakalandılar, mahkemeye çıktılar. O soykırımcı generaller hesap verdiler şimdi hapiste ölümü bekliyorlar. Er ya da geç Gazze Kasabı Netanyahu ve ortaklarını da aynı akıbet bekliyor.

Döktükleri her kanın hesabını mutlaka verecekler. Gazzelilerin ahı bunların peşini bırakmayacak. Artık tüm dünyanın bir hakikati kabullenmesi lazım. Kimse bizim sözümüzü yumuşatmamızı beklemesin. Bunlar cani oldukları kadar küstah, barbar oldukları kadar şımarıklar. En ölümcül silahlarla, açlıkla-susuzlukla insan öldürüyorlar. Güvenli bölgelerde sivil katlettiler. Yardım için, bir parça ekmek için koşanları öldürdüler. Annelere, evlatlarının parçalarını toplattılar. Hitler bile Holocaust'u yaparken bu kadar aleni yapmadı, bu kadar cüretkar değildi.

Bunlar o kadar pervasız ki kameralar önünde, canlı yayınlarda gazetecileri, doktorları, sivilleri, bebekleri katlettiler. Camileri, okulları, kiliseleri bombaladılar. Bundan kaçamazlar ve kaçamayacaklar. İnşallah dünyada da bunun hesabını verecek, cezasını çekecekler. Uluslararası Mahkemeyi baskı altına almaya çalışıyorlar. Dünyaya meydan okuyorlar. Nesin sen yahu! Orada o kağıt makinesinin içinde kağıt parçalayarak... Bunun bedelini ödeyeceksiniz. Filistin'e destek veren profesörleri açıkça tehdit ediyorlar. Ellerindeki medya ve lobi gücüyle herkesi susturmaya çalışıyorlar. İnsanlık bu katillerin peşini bırakmayacak. Bu gözü dönmüş cinayet şebekesinin peşini bırakmayacağız.

"İSRAİL ER YA DA GEÇ GÖZÜNÜ ANADOLU'YA DİKECEK"

Şimdi Hamas'ı destekliyoruz diye dışarda ve içerde bizi eleştiriyorlar. Yahu sizde hiç mi vicdan yok? Hiç mi insafınız kalmadı? Sanmayın ki İsrail Gazze'de duracak. Sanmayın ki İsrail Gazze’de duracak. Bu azgın devlet, bu terör devleti, durdurulmazsa vadedilmiş topraklar hezeyanıyla gözünü er ya da geç Anadolu’ya dikecek. Sadece Filistin'e değil bize saldırıyor bize. Bunu göremeyecek kadar kör müsünüz? Bunu anlamayacak kadar mı idrakiniz kapandı? Ben Hamas'ı Kuva-i Milliye'ye benzetirken rahatsız olanlar var. Ona da eşkıya, asi, isyancı, hain, şaki demediler mi? Hamas'a terör örgütü diyenler 100 yıl önce olsa Kuva-i Milliye'ye de terör örgütü diyecekler! Hem kendi topraklarının istiklali için savaşan hem de Anadolu’yu savunan Hamas’ın yanında durmaya devam edeceğiz

Tek başıma kalsam da mazlumların hakkını savunmaya devam edeceğim. Her zaman söylüyorum; Korkaklar zafer anıtı dikemez!"

Düzenleyen:  - Gündem
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Faruk Bostan 15 Mayıs 2024 12:25

Reis bide şu denetleme giden görevlileri gizlice denetlet bakalım naapiyolar işyerlerinin sahipleriyle ahbap cavuş ilişkisi yaşayanlar var belediye zabıtalarina denetleme yaptirtmayin onları zengin edersiniz benden demesi

Sonraki Haber Yükleniyor...