Huzurevinde domates hasadı heyecanı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Huzurevinde domates hasadı heyecanı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Bilecik Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde yaşayan vatandaşların iyi vakit geçirip üretken olabilmesi için gerçekleştirilen etkinlikte domates dikimi yapıldı. Emeklerinin karşılığını aldıkları hasada Aile ve Sosyal Hizmetler Bilecik İl Müdürü İlkay Türkoğlu da katıldı.

Bilecik Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde yaşayan vatandaşların iyi vakit geçirmesi için domates dikim etkinliği yapıldı. Hasat zamanı gelen domatesler yüzleri güldürdü.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Bilecik Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan vatandaşların vakit geçirmesi amaçlı yapılan hobi bahçesine dikilen domateslerin ilk hasadı yapıldı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bilecik İl Müdürü İlkay Türkoğlu, Bilecik Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan vatandaşlarla bir araya geldi. Burada kalan yaşlılar tarafından hobi bahçesinde yetişen domateslerin ilk hasadı yapılırken, İl Müdürü Türkoğlu'na ikram ettiler. İlk hasadı huzurevi sakinleri ile birlikte yiyen Türkoğlu "Kıymetli büyüklerimiz, değerli çalışanlarımız ile bir süre önce bahçeye domates ektik. Bir süredir yetiştirdiğimiz domateslerin hasadını bugün yaptık. Domateslerimiz olmaya başladı, herkesi bekleriz’’ sözlerinde bulundu.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...