Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

İçişleri Bakanlığı duyurdu! İkna çalışmaları sonucu 4 terörist daha teslim oldu

İçişleri Bakanlığı duyurdu! İkna çalışmaları sonucu 4 terörist daha teslim oldu

İçişleri Bakanlığı koordinesinde Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğünce yürütülen ikna çalışmaları sonucunda 4 terör örgütü mensubu daha güvenlik güçlerine teslim oldu. Böyle yılbaşından bu yana teslim olan terörist sayısı 5'e yükseldi.

Kaydet
a- | +A

Terör örgütleri ile mücadele havada, kara ve her yerde devam ederken bir yandan da ikna çalışmaları ile örgüt mensuplarının teslim olmaları sağlanıyor. İçişleri Bakanlığı koordinesinde Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğünce yürütülen ikna çalışmaları neticesinde; son 24 saat içerisinde terör örgütü PKK'dan kaçan 4 terörist daha güvenlik güçlerine teslim oldu.

Teslim olan örgüt mensuplarının 1992 ve 2015 yılları arasında terör örgütüne katıldıkkarı, Irak ve Suriye'de faaliyet yürüttükleri tespit edildi. Sürdürülen ikna çalışmaları sonucunda; 2023 yılında teslim olan örgüt mensubu sayısı 5'e yükseldi.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.