İhlas Vakfı'ndan yardımlara tam gaz devam: Ramazanda gönül sofraları kuracak

- Güncelleme:
İhlas Vakfı'ndan yardımlara tam gaz devam: Ramazanda gönül sofraları kuracak

GÜNDEM Haberleri

İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mahmut Kemal Aydın, “Ramazan ayında deprem bölgesinde iftarlar vereceğiz, depremzedeleri yalnız bırakmayacağız” dedi.

İhlas Vakfı, deprem bölgesindeki yardım faaliyetlerinin ramazan ayında da ayni ve nakdî bağışlarla süreceğini duyurdu. Vakfın Mütevelli Heyeti Başkanı Mahmut Kemal Aydın, depremin vuku bulduğu günden itibaren afet bölgesinde olduklarını belirterek, “Ayni bağışlarımızı tırlarla deprem bölgesine gönderdik. Yardımlarımızı tek tek istifleyerek bölgeye gönderdik. Erkek, kadın, çocuk giysi ve botlarını, gıda maddelerini ayırıp depremzedelere ulaştırdık. Depremin ilk gününden bu yana belli noktalarda yemek veriyoruz. Sabahları sıcak çorba verirken ikindi ile akşam vakitleri arasında ise akşam yemeği veriyoruz. Ramazan-ı şerif ayında da faaliyetlerimize devam edeceğiz. Deprem bölgesinde iftarlar vereceğiz, depremzedeleri yalnız bırakmayacağız” dedi.

İhlas Vakfı'ndan yardımlara tam gaz devam: Ramazanda gönül sofraları kuracak

BİR KİŞİLİK İFTAR BEDELİ 50 TL

Ramazan ayında eğitimleri devam eden öğrencilere yurtlarda iftarlar da vereceklerini aktaran Aydın, “Afganistan’da Türkmen ve Özbeklerin yoğun olarak yaşadıkları bölgelerde 138 adet külliyemiz var. Burada 16 bin 700 öğrenci bulunmaktadır, öğrencilerimize iftarlar vereceğiz. Sudan’daki yetimhanelerimizde de iftarlar vermeye devam edeceğiz. Yardımseverler bizim vasıtamızla birçok bölgede iftar verebilir. Bu sene bir kişilik iftar bedelimiz 50 liradır. 100 kişilik iftar bedelimiz ise 5 bin liradır. Vatandaşlarımız 100 kişilik iftar vermek isterse biz onlar için verdiğimiz iftarın videosunu çekip kendilerine gönderiyoruz” ifadelerini kullandı. Aydın, hayırseverlerin ihlasvakfi.org.tr adresinden ve 0212 451 49 00 telefon numarasından bilgi alabileceklerini söyledi.

İhlas Vakfı'ndan yardımlara tam gaz devam: Ramazanda gönül sofraları kuracak

İHLAS VAKFI ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 11 ilde yardım çalışmalarını sürdüren İhlas Vakfı, afetin ilk gününden itibaren depremzedelerin ihtiyaçlarını gidermek için aralıksız çalışıyor. Vakıf son olarak İhlas Koleji öğrencilerinin gönderdiği oyuncakları afet bölgesine getirdi. Oyuncaklarla birlikte öğrencilerin yazdığı not, resim ve mektuplar Onikişubat ilçesi Tavşantepe Mahallesinde kurulu çadır kentte kalan çocuklara ulaştırıldı. Oyuncak dağıtımı sırasında öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. İhlas Vakfı Genel Koordinasyon Sorumlusu Hasan Can Korkmaz, çocukları bir nebze de olsun sevindirdikleri için mutlu olduklarını ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...