162. saatte sessiz sevinç! İki kişi daha enkazdan sağ salim uğurlandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Hatay'ın İskenderun ilçesindeki arama kurtarma çalışmalarında enkaz altındaki iki kişi, ekipler tarafından 162. saatte sağ olarak çıkarıldı. Devam eden çalışmalar nedeniyle sessiz bir sevinç yaşanırken, başka bir noktada da ise ekipler, 50 yaşındaki Güler Ağrıtmış'ı enkazdan sağ olarak çıkarmayı başardı.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından 7. günde arama kurtarma çalışmaları son sürat devam ederken, acı bilanço da ağırlaşıyor. Ancak bölgeden peş peşe gelen güzel haberler, umudun hala var olduğunu gösteriyor.

İKİ CAN DAHA KUTARILDI

Hatay'ın İskenderun ilçesinde enkaz altındaki iki kişi, ekipler tarafından 162. saatte sağ olarak çıkarıldı. Hatay'da ismi henüz öğrenilemeyen bir kadın kurtarıldıktan dakikalar sonra 50 yaşındaki Güler Ağrıtmış da arama kurtarma ekipleri tarafından sağ olarak çıkarıldı.

SESSİZ SEVİNÇ

Ekiplerin titizlikle yürüttüğü çalışmaların sonucunda kurtarılan kişiler tedavi altına alınmak üzere ambulansla hastaneye sevk edildi. Bölgede devam eden çalışmalar nedeniyle ekiplerden sessiz olmaları istenirken, sevinç çığlıklarının yerini sessiz tebessümler aldı. 

162. saatte sessiz sevinç! İki kişi daha enkazdan sağ salim uğurlandı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...