Interpol tarafından aranan DEAŞ'ın sözde üst düzey komutanı Kırşehir'de yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Interpol tarafından aranan DEAŞ'ın sözde üst düzey komutanı Kırşehir'de yakalandı

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

Uluslararası Polis Teşkilatı (Interpol) aracılığıyla kırmızı bültenle aranan DEAŞ'ın Irak uyruklu sözde üst düzey komutanı, düzenlenen operasyonla Kırşehir'de yakalandı.

Terör örgütleri ile mücadele yurdun her noktasında titizlikle devam ediyor. Hem yurt içinde hem de sınır ötesinde devam eden çalışmalarla sözde üst düzey olmak üzere birçok terörist kıskıvrak yakalanıyor. Kırşehir'de ise DEAŞ'ın sözde komutanı düzenlenen operasyonla yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, Irak'ta terör örgütü DEAŞ bünyesinde sözde üst düzen komutan olarak faaliyet yürüten şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.

SIK SIK İKAMET DEĞİŞTİRDİĞİ TESPİT EDİLDİ

Farklı adreslere eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler, kısa süre önce kente geldiği ve sık sık ikamet değiştirdiği belirlenen F.H'yi yakaladı. Şüphelinin, işlemlerinin ardından hakkında bülten çıkaran ülke yetkililerine teslim edildiği öğrenildi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...