Irak'ın kuzeyinde teröre hava harekatı! Pençe Kilit ve Hakurk'ta 13 PKK'lı terörist etkisiz

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Irak'ın kuzeyinde teröre hava harekatı! Pençe Kilit ve Hakurk'ta 13 PKK'lı terörist etkisiz

GÜNDEM Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde yer alan Pençe-Kilit Operasyonu ve Hakurk bölgelerinde tespit edilen 13 PKK’lı teröristin düzenlenen hava harekatıyla etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Bakanlık 'Bölgede tek bir terörist kalmayıncaya kadar operasyonlarımız kararlılıkla sürecek!' mesajını paylaştı.

Hain terör örgütleri ile mücadele sürüyor. Havadan ve karadan süren operasyonlarla ağır darbeler alan teröristlere bu kez de Irak'ın kuzeyinde operasyon düzenlendi. Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin "Ara, bul, yok et!" parolasıyla demirden yumruğunu teröristlerin üzerine indirmeye devam ettiğini belirtti. Bu kapsamda, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu ve Hakurk bölgelerinde tespit edilen 13 PKK’lı terörist, düzenlenen hava harekatıyla etkisiz hale getirildi.

Açıklamada, bölgede tek bir terörist kalmayıncaya kadar operasyonların kararlılıkla süreceği vurgulandı. Bakanlıktan yapılan açıklamanın tamamı şu şekilde:

'Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, “Ara, bul, yok et!” parolasıyla demirden yumruğunu teröristlerin üzerine indirmeye devam ediyor! Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu ve Hakurk bölgelerinde tespit edilen 13 PKK’lı terörist, düzenlenen hava harekâtıyla etkisiz hâle getirildi. Bölgede tek bir terörist kalmayıncaya kadar operasyonlarımız kararlılıkla sürecek! '

https://twitter.com/tcsavunma/status/1725399408223670601

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Zafer 17 Kasım 2023 10:26

Bizde İsrail gibi hareket etmemiz gerekiyor, bunların kaldıkları bütün yerleşim yerlerini yakıp yıkalım.

Sonraki Haber Yükleniyor...