İstanbul'da operasyon: 8 şüpheli tutuklandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İstanbul'da operasyon: 8 şüpheli tutuklandı

GÜNDEM Haberleri

İstanbul merkezli 3 ilde operasyon düzenlendi. Operasyon sonucu 12 şüpheliden 8'i tutuklandı.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, İstanbul merkezli 3 ilde suç örgütüne operasyon düzenlendi. Operasyonda suç örgütü üyelerinin kimlik ve adresleri belirlendi ve silahlar ele geçirildi.

Operasyonda gözaltına alınan 12 şüpheliden 8'i tutuklandı.

Sözde elebaşılığını cezaevindeki Ümit S'nin yaptığı organize suç örgütüne yönelik operasyonda yakalanan 12 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

8 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 8'i çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklanırken, 4'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yağma, tehdit, kişiyi hürriyetten yoksun kılma ile kasten yaralama gibi 6 ayrı olaya karışan suç örgütü üyelerinin kimlik ve adreslerini belirlemiş, İstanbul, Eskişehir ve Yalova'da 7 Temmuz'da düzenledikleri eş zamanlı operasyonda 12 zanlıyı yakalamıştı.

Adreslerde yapılan aramada ise 2 ruhsatsız tabanca, av tüfeği ile 30 mermi ele geçirilmişti.

Kaynak: Anadolu Ajansı

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...