İstanbul'da feci olay: Metrobüs şoförüne metrobüs çarptı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İstanbul Beylikdüzü’nde arızalanan metrobüsü kontrol etmek için dışarı çıkan şoför korkunç bir kaza geçirdi. Talihsiz adama karşı yönden gelen başka bir metrobüs çarptı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan şoför kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kahreden olay dün akşam Beylikdüzü'nde yaşandı. Arızalanan metrobüsün şoförü, karşı yönden gelen bir başka metrobüsün çarpması sonucu yaralandı. Hastaneye kaldırılan şoför kurtarılamadı.

İstanbul'da feci olay: Metrobüs şoförüne metrobüs çarptı

METROBÜS ŞOFÖRÜNE METROBÜS ÇARPTI

Büyükçekmece istikametine doğru seyir halinde olan Eyüp Maytalman idaresinde metrobüs Haramidere’de arızalandı. Aracı kontrol etmek için dışarı çıkan Maytalman’a karşı yönden gelen başka bir metrobüs çarptı.

İstanbul'da feci olay: Metrobüs şoförüne metrobüs çarptı

KALDIRILDIĞI HASTANEDE ÖLDÜ

Ağır yaralanan şoföre ilk müdahaleyi vatandaşlar yaptı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Daha sonra sağlıkçılar tarafından hastaneye kaldırılan adam burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Olayla ilgili polis ekiplerinin soruşturması sürüyor.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Selim Han 9 Şubat 2024 06:35

Allah rahmet mağfiret eylesin inşallah

Sonraki Haber Yükleniyor...