İstanbul'da silahlı saldırı: 3 yaralı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İstanbul'da silahlı saldırı: 3 yaralı

GÜNDEM Haberleri

İstanbul, Sarıyer’de bir iddia bayine 2 şahıs tarafından silahlı saldırı düzenlendi. İddia bayi sahibinin de karşılık vermesiyle çıkan çatışmada 3 kişi yaralanırken, olay yerinden kaçmaya çalışan bir saldırgan yakalandı.

İstanbul'da Sarıyer Merkez Mahallesi Afiyet Sokak'ta, dün akşam saat 22.00 sıralarında bir saldırı meydana geldi. Tuncay Arı ve Taner Altun isimli 2 şahıs, Hüseyin Kan tarafından işletilen iddia bayine silahlı saldırı gerçekleştirdi. Bayi sahibi Hüseyin Baş’ın da saldırıya karşılık vermesiyle çok sayıda silah sesi duyuldu.

YARALI SALDIRGAN KAÇARKEN YERE YIĞILDI

Her 3 şahısın da bacağından yaralandığı saldırıya polis ekipleri ve bekçiler derhal müdahale etti. Saldırıda yaralanan Tuncay Arı polis ekiplerinden kaçarken yere yığıldı ve yakalandı. Olaydan sonra bölgeye gelen Olay Yeri İnceleme ekipleri bölgede incelemelerde bulundu. Polis ekipleri ise bölgede güvenlik tedbiri aldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. (Kaynak: İhlas Haber Ajansı)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...