İstanbul'da trafik felç oldu! Yağış nedeniyle Anadolu yakasında yoğunluk yüzde 74'i geçti

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
İstanbul'da trafik felç oldu! Yağış nedeniyle Anadolu yakasında yoğunluk yüzde 74'i geçti

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul'a  sağanak yağış uyarısı yapılmıştı. Bu uyarıların ardından özellikle Anadolu yakasında yağış etkili oldu. İstanbul için beklenen yağış sabah saatlerinde Anadolu Yakasında başladı. Yağmur sonrası Anadolu Yakası genelinde trafik yoğunluğu oluştu. Yoğunluk oranı yüzde 74’e ulaştı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Perşembe günü yani bugün için İstanbul'da sağanak beklendiği duyurulmuştu. 3 gün süreceği öngörülen sağanak için vatandaşların dikkatli olmaları yönünde uyarılar yapılmış ve İBB Afet Koordinasyon Merkezi’nden de bir uyarı gelmişti. Bunun ardından bugün saah saatlerinden itibaren yağış etkili olmaya başladı.

YAĞIŞ TRAFİĞİ FELÇ ETTİ

İstanbul’da beklenen yağmur sabah saatlerinde etkisini göstermeye başladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) trafik yoğunluk haritası verilerine göre, il genelindeki yoğunluk saat 09.00 itibarıyla yüzde 63 olarak ölçülürken Anadolu Yakası'nda trafik yoğunluğu yüzde 74 seviyelerine ulaştı. Yağmur sonrası D-100 Karayolunda her iki yönde trafik yoğunluğu yaşanıyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...