İşte son seçim anketi!
ORC Araştırma Başkanı Mehmet Murat Pösteki: AK Parti seçmeni, Başbakan'ın "Reis'i başkan yapalım" söylemini bekliyor. O zaman 367 konuşulur.
Kaydet
|
HDP; Diyanet, Kabe, Kudüs'le ilgili açıklamalarla, dindar ve muhafazakar Kürt seçmeni kendisinden uzaklaştırdı. CHP'de 60-65 civarında Alevi adayın seçilebilecek sıralarda yer alması, bu partiden kaymaları önlendi.
BABAM BiLE iNANMIYOR
HDP barajı geçemezse, CHP yüzde 30'ları bulamazsa 'Seçimlerde hile yapıldı' diyecekler. CHP'nin açıkladığı vaatlere kimsenin bir itirazı yok. Benim babam da emekli, o da 'Güzel' diyor ama bunların olmayacağını da biliyor, samimi görmüyor.
Özellikle AK Parti seçmeninin Başbakan Davutoğlu'ndan beklentisi "Reis'i başkan yapalım" söylemini kullanması. Bu durumda, AK Parti'nin oyları yüzde 50'lere doğru yükselebilir. O zaman da 367'ler konuşulmaya başlanır.
AKŞAM
Bizi Takip Edin

