İsyan ettiren görüntüler: İETT şoförü yolda yatan köpeği ezip kaçtı!

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Tuzla’da bir halk otobüsü, yolda yatan köpeğe önce korna çaldı sonra ezdi. Aracından inip yaralı köpeğe bir süre bakan şoför, ardından otobüse geri bindi. Olaya şahit olan mahalleli duruma tepki göstererek, şoförün olay yerinden ayrılmasını engellemeye çalıştı. Yaşananlar güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Tuzla’da Akfırat Mahallesinde iddiaya göre yolda seyir halinde olan özel halk otobüsünün şoförü, yolda yatmakta olan köpeğin kalkması için kornaya bastı. Otobüs şoförü köpeğin kalkmamasına rağmen gaza basarak köpeği ezdi. Köpeği ezdiğini fark eden otobüs şoförü aracından inip köpeği bir süre izledi. Olaya tanık olan bir vatandaş ise köpeğin yanına gelerek otobüs şoförüne tepki gösterdi.

İsyan ettiren görüntüler: İETT şoförü yolda yatan köpeği ezip kaçtı!

YARALI KÖPEK TEDAVİ ALTINA ALINDI

Otobüs şoförü daha sonra yanındaki kişiyle beraber otobüse binerek yoluna devam etmek istedi. Vatandaşın ‘bu köpeği de al buradan’ diyerek otobüsün önünde durması nedeniyle gidemeyen otobüs şoförü geri geri gelerek olay yerinden ayrıldı. Yaralı köpeğin tedavi altına alındığı öğrenildi.

İsyan ettiren görüntüler: İETT şoförü yolda yatan köpeği ezip kaçtı!

ÖNCE KORNA ÇALDI SONRA EZDİ

Yolda yatan köpeğin özel halk otobüsünün altında kalarak ezildiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde otobüs şoförünün yolda yatan köpeği kaldırmak için kornaya basarak ilerlediği, köpeğin kalkmasına rağmen otobüsün ilerleyerek köpeği ezdiği görülüyor. Ardından bir vatandaşın otobüs şoförüne tepki gösterdiği ve ilerlemesini engellediği görülüyor.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...