İzmir'de dehşet evi! 25 yaşındaki genç ailesini yok etti

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
İzmir'de dehşet evi! 25 yaşındaki genç ailesini yok etti
Aile, Uyuşturucu, Tartışma, Haber

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Kan donduran olay İzmir'de yaşandı. Uyuşturucu bağımlısı olduğu öğrenilen 25 yaşındaki genç anne ve babasını öldürdükten sonra intihara kalkıştı. Silah seslerine uyanan 13 yaşındaki kız ise odaya girdiğinde hayatının şokunu yaşadı. Tüm ailesi kanlar içinde yerdeydi...

Feci olay akşam saatlerinde, Torbalı ilçesine bağlı Tepeköy Mahallesi 4508 Sokak'ta bulunan bir evde yaşandı. Uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen Kamil Yılmaz (25), henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı annesi Sevilay Yılmaz (48) ve babası Hikmet Yılmaz (50) ile tartışmaya başladı.

İzmir'de dehşet evi! 25 yaşındaki genç ailesini yok etti - 1. Resim

Tartışma büyüyünce öfkeli evlat eline aldığı silahla anne ve babasına ateş açtı. Talihsiz çift kanlar içinde yere yığılınca Kamil Yılmaz silahı başına dayadı ve kendini vurdu. 

İzmir'de dehşet evi! 25 yaşındaki genç ailesini yok etti - 2. Resim

SİLAH SESLERİNE UYANAN KÜÇÜK KIZ HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI!

Seslere uyanan ailenin küçük kızı A.D.Y. (13), odaya girdiğinde annesi, babası ve ağabeyini kanlar içerisinde yerde buldu. Hayatının şokunu yaşayan küçük kız durumu hemen yetkililere haber verdi. İhbar adrese çok sayıda ekip sevk edildi.

İzmir'de dehşet evi! 25 yaşındaki genç ailesini yok etti - 3. Resim

EVLERİNDE EVLAT KURŞUNU İLE CAN VERDİLER

Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde anne Sevilay Yılmaz ve baba Hikmet Yılmaz'ın hayatını kaybettiği tespit edildi. Katil evlat ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

İzmir'de dehşet evi! 25 yaşındaki genç ailesini yok etti - 4. Resim

ONLARDAN GERİYE BU FOTOĞRAFLAR KALDI!

Kamil Yılmaz ve Sevilay Yılmaz çiftinden geriye sosyal medya hesaplarından paylaştığı mutlu aile fotoğrafları kaldı.

İzmir'de dehşet evi! 25 yaşındaki genç ailesini yok etti - 5. Resim

Anne Sevilay Yılmaz'ın oğlunu askere gönderirken öpmesi, baba Kamil Yılmaz'ın da iş yerinde evladına sarılarak çektiği fotoğraflar görenlerin yüreğini burktu.

İzmir'de dehşet evi! 25 yaşındaki genç ailesini yok etti - 6. Resim

Ailesi yok olan kız çocuğu A.D.Y. ise polis ekipleri tarafından dayısına teslim edilirken olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

İzmir'de dehşet evi! 25 yaşındaki genç ailesini yok etti - 7. Resim

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...