İzmir’de dev operasyon: Yüzlerce kaçak göçmen yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
İzmir’de dev operasyon: Yüzlerce kaçak göçmen yakalandı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İzmir’de kent genelinde yürütülen operasyon kapsamında 464 düzensiz göçmen ve 19 göçmen kaçakçısı yakalandı. Göçmen kaçakçılarından 12’si mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaçak göçmenlerle mücadele kararlılıkla devam ediyor. Yurt içinde gerçekleşen operasyonlar kapsamında yasa dışı yollarla yurda girdikleri ettikleri tespit edilen göçmenler tespit edilerek, sınır dışı ediliyor.

464 DÜZENSİZ GÖÇMEN YAKALANDI

İzmir İl Jandarma Komutanlığı ve Ege Denizi Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılıklarının koordine ve talimatları doğrultusunda 7-8 Ekim tarihlerinde İzmir genelinde yapılan operasyonlarda; 464 düzensiz göçmen ile 8’i yabancı uyruklu 19 göçmen kaçakçısı şüphelisini kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı.

12 GÖÇMEN KAÇAKÇISI TUTUKLANDI

Göçmen kaçakçısı şüphelisi 12 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken; 1 kişi adli kontrol şartıyla, 2 kişi ise ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. 4 kişinin ise adli makamlara çıkarılmak üzere İlçe Jandarma Komutanlıklarında gözaltında tutulduğu öğrenildi.

İzmir’de dev operasyon: Yüzlerce kaçak göçmen yakalandı

Öte yandan, meydana gelen olaylarda 5 minibüs, 2 otomobil ve 1 ticari taksi ele geçirildi. Düzensiz göçmenler ise işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...