Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

İzmir'deki tüyler ürperten trajedinin kahreden detayları! Gülşen Nine'nin kemikleri bile 'toz' olmuş

İzmir'de evinde kemikleri bulunan 87 yaşındaki Gülşen Çoğulu'nun 3 yıl değil 10 yıl önce öldüğü belirlendi. Kemiklerinden bazılarının toz haline geldiği ve kavanozla incelemeye alındığı belirlenirken talihsiz kadının kimlik tespiti için annesinin mezarı açılacak. İşte acı olayın en acı detayları.

Kaydet
a- | +A

İzmir'in Konak ilçesinde bir apartmanda yalnız yaşayan 87 yaşındaki emekli hemşire Gülşen Çoğulu'nun ölümüyle ilgili kahreden detaylar ortaya çıkmaya başladı. Kadının eşini 23 yıl önce kaybettiği ve o günden beri yalnız yaşadığı belirlendi.

Çocuğu olmayan Çoğulu'nun eşinin ilk evliliğinden olan üvey oğluyla da irtibatı koptu. Üvey annesine ulaşamayan adamın ihbarıyla polis harekete geçti. Kapıyı çilingirle açan polis ekipleri, yatak odasında hayatlarının şokunu yaşadı.

Bu evlilikten çocukları olmayan Çoğulu'nun eşinin ilk evliliğinden olan üvey oğlu R.Ç. ile de uzun süre önce irtibatı koptu.

Çöp yığını içerisindeki dairede yaptığı incelemede yatak odasındaki yatakta, üzerindeki kıyafeti kısmen çürümüş olan Gülşen Çoğulu'nun kemikleriyle karşılaştı.

BAKMADAN GEÇME
3 yıldır boş sandıkları daireden
HABER

3 yıldır boş sandıkları daireden 'dehşet' çıktı: Yaşlı kadının kemiklerini buldular!

EV MÜHÜRLENDİ

Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmada, Çoğulu'nun uzun süre önce hayatını kaybettiği ve cesedinden sadece kemikler kaldığını tespit edildi. Savcının incelemesinin ardından kemikler, otopsi yapılması için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Gülşen Çoğulu'nun evinin kapısı ise mühürlendi.

10 YIL ÖNCE ÖLMÜŞ

SABAH'ın haberine göre, talihsiz kadının toz haline gelen kemiklerinde yapılan ilk incelemede 3 yıl değil yaklaşık 10 yıl önce öldüğü anlaşıldı. Yaşlı kadının kemiklerinden bazılarının toz haline geldiği için kavanoza konarak götürüldüğü ortaya çıktı.

AKLİ DENGESİ YERİNDE DEĞİLMİŞ

Yaşlılığa bağlı akli dengesinin yerinde olmadığı ve çöp evde yaşadığı belirtilen Çoğulu'nun üvey evladı tarafından huzurevine yerleştirildiği, komşularının yaşlı kadını huzurevinde kaldığını düşündükleri öğrenildi. Yaşlı kadının evinin çöp ev haline gelmesi nedeniyle kötü kokuların da çöplerden kaynaklı olduğunun düşünüldüğü belirtildi.

ANNESİNİN MEZARI AÇILACAK

Çoğulu'nun hiçbir yakınına ulaşılamayınca, kimlik tespiti için annesinin mezarının açılacağı bildirildi. Maddi durumu iyi olan Çoğulu'nun huzurevinden kendi isteğiyle ayrılarak evine geri döndüğü, Özdere'de bir yazlığının da bulunduğu öğrenildi.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.