Jandarmadan nokta operasyon! Piyasa değeri dudak uçuklattı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Jandarmadan nokta operasyon! Piyasa değeri dudak uçuklattı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Jandarma ekipleri kaçak tütün satanlara operasyon düzenledi. Ele geçirilen malzemelerin değeri dudak uçuklattı.

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü (KOM) ekiplerince Odunpazarı ilçesinde şüpheli şahısların kaçak yollardan temin ettiği gümrük kaçağı sigaraları piyasaya sürerek, satış yapacakları ihbarı aldı.

Şüphelilerin araçlarında arama yapıldı. Aramada 196 bin 600 adet bandrolsüz ve hologramsız boş makaron, 20 bin 840 adet bandrolsüz ve hologramsız içi kıyılmış tütün dolu makaron, 769 kilogram kıyılmış tütün, 616 adet mükerrer kullanılmış Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu Bandrolü, 167 adet kaçak puro, 42 adet kaçak elektronik sigara ve likiti, 1 adet sigara dolum makinesi ve kompresör ile muhtelif malzeme ele geçirildi.

PİYASA DEĞERİ DUDAK UÇUKLATTI

Ele geçirilen malzemelerin piyasa değerinin 1 milyon 200 bin TL civarında olduğu tespit edildi. Savcının talimatıyla şüpheliler hakkında adli inceleme başlatıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...